Her er du: Dahl PedersenNyheder & events › Luksus, teknologi og design i 100% harmoni

Den nye S90

23. december 2015

Luksus, teknologi og design i 100% harmoni

S90

S90 markerer et stort skridt fremad for Volvo. Svenskerne er bedst kendt for deres SUV’er og stationcars, men med introduktionen af S90 ryster Volvo posen i premium sedanklassen, og spiller ud med en fantastisk ny bilmodel.

Fuldendt design ude som inde - en komplet visualisering af skandinavisk luksus og premiumkvalitet i mindste detalje.

Volvo S90 er udstyret med en række nye teknologier, der strækker sig fra avanceret sikkerhed til cloudbaserede apps og tjenester, og er endnu et bevis på det svenske mærkes fortsatte udvikling.

Den nye S90 er udstyret med et avanceret, halvautomatisk system, Pilot Assist. Ved hjælp af små, automatiske bevægelser af styretøjet hjælper systemet med at holde bilen inden for vejmarkeringerne op til en motorvejshastighed på op til 130 km/timen. Samtidig er det ikke nødvendigt at have en anden bil foran. Pilot Assist er endnu et skridt hen mod fuldt autonom kørsel, som er et kerneområde i Volvo’s udviklingsarbejde. S90 kan bl.a. fås med en ren og kraftfuld T8 Twin Engine plug-in hybrid drivline. Samtidig har den et af den store sedanklasses mest luksuriøse interiører og mest smarte nettilsluttede infotainment.

Volvos tanker har været dels at tilføre noget helt nyt til denne ret konservative klasse og dels at skabe en bil, der udstråler lederskab og selvtillid - eller med andre ord: en bil, der er en statsmand værdig. Indvendig får kunderne en luksusoplevelse, der er komfortabel og let at kontrollere.

S90 introducerer en verdensnyhed i forbindelse med City Safety: Large Animal Detection, et system, der er i stand til at opdage store dyr, som f.eks. elge og heste - dag og nat. Teknologien hjælper med at undgå påkørsel ved hjælp af en intuitiv advarsel og nødbremseassistance. S90 har endvidere draget fordel af Volvo’s nylige investering i en avanceret chassissimulator.

Kom ind og oplev den Volvo S90 i vores showrooms.